Четвер
25.04.2024
15:50
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Опитування
Дайте оцінку роботі федерації
Всього відповідей: 15
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Архів записів

Дніпропетровська міська федерація спортивного туризму


13:10
Проект Устава ч.7
.

ІХ. Припинення діяльності Федерації або її організацій

9.1. Діяльність будь-якого місцевого осередку Федерації припиняється, якщо в його складі залишилося менше трьох членів.

Діяльність первинної організації, територіальної (районної) федерації (організації)  може бути припинена шляхом її ліквідації або реорганізації за рішенням зборів (конференції) організації (федерації), З’їзду (конференції) Федерації в порядку, визначеному цим Статутом.

9.2. Після припинення діяльності територіальної (районної) федерації (організації), яка не входила до Федерації, усі кошти та майно даної організації переходять у власність правонаступника (у випадку реорганізації) або у власність Федерації, чи зараховуються до доходу бюджету (у випадку ліквідації).

Кошти та майно інших територіальних (районних) федерацій (організацій) та інших колективних членів, що припинили свою діяльність, переходять у власність правонаступника (у випадку реорганізації) або Федерації, до складу якої вони входили безпосередньо або зараховуються до доходу бюджету (у випадку ліквідації). 

9.3. Діяльність Федерації може бути припинена шляхом її ліквідації або реорганізації за рішенням З’їзду (конференції) в порядку, визначеному цим Статутом.

Ліквідація Федерації може бути здійснена за рішенням судових органів у порядку, встановленому чинним законодавством України.

9.4. Якщо рішення про припинення діяльності Федерації прийняте З’їздом (конференцією), всі питання про використання майна та коштів Федерації вирішуються З’їздом (конференцією) та обраною ним Ліквідаційною комісією відповідно до чинного законодавства України та цього Статуту. При цьому всі активи Федерації повинні бути передані іншій неприбутковій організації відповідного виду або зараховані до доходу бюджету згідно з чинним  законодавством.

9.5. Якщо рішення про ліквідацію Федерації прийняте в судовому порядку, всі майнові, фінансові та інші питання, пов'язані з її ліквідацією, вирішуються в межах чинного законодавства відповідно до рішення суду.

9.6. Рішення про реорганізацію Федерації приймається З’їздом (конференцією) у порядку, визначеному цим Статутом. Усі майнові, фінансові та інші питання, пов’язані з реорганізацією Федерації, вирішуються З’їздом (конференцією).

9.7. Після прийняття З’їздом (конференцією) рішення про припинення діяльності Федерації припиняється діяльність усіх її організацій.

9.8. Рішення про ліквідацію Федерації публікується в періодичній пресі.

 

X. Порядок внесення змін і доповнень

до Статуту Федерації

10.1. Зміни та доповнення до Статуту Федерації затверджуються З’їздом (конференцією) Федерації, а при необхідності термінового приведення Статуту до відповідності з чинним Законодавством України – Президією Федерації. Рішення вважається прийнятим, якщо за нього проголосувало не менше, ніж 2/3 від кількості делегатів, зареєстрованих на З’їзді (конференції) або не менш ніж 2/3 від кількості членів Президії Федерації..

10.2. Про зміни і доповнення до Статуту Федерації повідомляється легалізуючий державний орган у 5-денний строк.
Переглядів: 545 | Додав: d_kep | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 d_kep  
Имеется в виду Государственный (местный) бюджет. Какой именно - Государственный или местный - будет зависить от способа ликвидации и действующего на момент ликвидации законодательства.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]